18 oktober 2005

Sjalott Perrelli har en riktig familj!

(Vill börja med att säga att jag egentligen inte har så mycket emot Sjalott Perelli - men när hon uttalar sig i Aftonbladet och Expressen innan moderkakan ens trillat ut så kan jag inte motstå frestelsen.)

Härligt att Sjalott Perelli pluppa ur sig nya ungen på mindre än 3 timmar - successful i allt hon gör den donnan. Härligt också att hon tar sig tid med journalisterna 6 timmar efter förlossningen. Härligt att hon verkligen tar sitt uppdrag som kändis på allvar.

Jag kan inte hjälpa att jag idag stör mig på sockersöta Sjalott - för visst är det nåt helylle och präktigt över den mänskan? Och jag LOVAR att hon plockar Angelos ögonbryn. "Ett rum i Djursholmsvillan står redan klart. -Men vi väntar nog med att åka hem till imorgon, säger Charlotte. Nu har hon tre veckor ledigt innan repetitionerna av musikalen "Skönheten & odjuret" startar."


Hade hon annars tänkt skutta iväg på repetitioner efter en vecka? Jag funderar i min ensamhet medan jag formulerar nästa gnäll i huvudet... Allt det här är givetvis medvetet skapat av Sjalott, och hon har ju världens fanclub på nöjesredaktionerna, som belöning för att Sjalott har Daniel Nyhlén & co på "call waiting" medan hon ligger och krystar. (Eller, hon kanske inte krystar överhuvudtaget, som den där bruttan i Vänner som kommer in samtidigt som Rachel och bara säger typ "ymf" och sen är det klart. Krysta vore kanske att gnälla och Sjalott Perelli, hon gnäller inte.)

Sen så är alla familjer utan barn eller med bara ett barn inga riktiga familjer, det säger i alla fall Sjalott Perelli. "Vi mår alla jättebra. Och nu är vi fyra personer - en riktig familj, säger Charlotte."

Jaha nu vet man.

2 kommentarer:

kaxi01 sa...

Ensamstående med barn kan inte heller räknas som riktiga familjer med Perrellimått mätt, va?

jo sa...

Nä just det... attans vad hon snävat in begreppet. Jag kan hålla med om att en ensamstående UTAN barn (asså singel) inte kanske är en familj, men när man skapat sig en relation där man känner familjegemenskap med någon tycker då jag att man får kalla sig familj. Jag har sambo och två katter och det räcker för att jag ska känna mig som en familj.