16 oktober 2005

Fotoalbum och digitalboxar blifve wårt arv

N24.se skriver idag om pensionärerna - en grupp i Sverige som ligger mig varmt om hjärtat. Spendera mera! anser barnen till dagens pensionärer. Skoj artikel. Jag tycker också att pensionärerna ska göra av med sina surt förvärvade pensioner, de har själva betalat in till dem i typ 30 år, och nu om nånsin borde de ju handla micromasserande tights, elektroniska fotbad och nåt mer luxuöst bröd än Gräddad Längtan. Ha det bra och NJUT för fan!

"Pensionärer ska tänka på sig själva, leva gott på ålderns höst och inte oroa sig för om det blir några pengar över till barn och andra arvingar. Närmare 90 procent av barnen till dagens pensionärer tycker att föräldrarna inte ska fundera över om de finns något på kistbotten när de dör. Belåna hus eller lägenhet och ha roligt för pengarna, är inställningen."

Nu kommer detta fenomen (pensionärer som bara sparar till sina barn och snålar på sig själva) upphöra som i ett trollslag när sjuttitalisternas föräldrar, åtminstone de födda -45 och framåt, går i pension. Vi kommer att ärva fotoalbum med bilder från Thailand -01 -02 -03, digitalboxar, jaccuzzibadkar (fyfan) och espressomaskiner.

1 kommentar:

Hanna sa...

Jag ÄLSKAR gräddad längtan.