24 oktober 2005

Listen all of Y'all It's a Sabotage


Idag lider carreca av svåra existensiella kval: "Ekorrhjulet som innebär heltidsarbete, studieskulder, bostadslån, 9tilljävla17-5dagariveckan-47veckoromåret-39årtill.Ibland känns det bara överväldigande tröttsamt att tänka på. Speciellt en måndag i oktober."

I hear ya.

Jag FÖRSTÅR inte att det ska vara så svårt att vara lite alert? Sitter och tittar på en bild på min syster Mo utklädd till en av killarna i Beastie Boys video "Sabotage". Det var på Halloween för 6 år sen. Det är en av de roligaste kvällar jag haft i hela mitt liv. Sånt vill jag tänka på nu, en kväll som denna när jag bara vill kasta mig in under duntäcket, grina lite och äta upp alla gamla sunkiga Dig-Ins Cheeze Balls från i lördags.

Från sad to happy nu i two shakes of a lambs tail: Jag blir glad när jag läser och lyssnar på Fredrik Lindström. Inläsningen (som han själv gjort) av "Vad gör alla superokända människor hela dagarna" är fenomenal! Tänkte citera lite från boken (gud jag önskar jag kunde skriva som han kan):

Ur Parmiddagshelvetet:

"...och så ringer de på dörren. Max älskar att stå och smaka på såsen när gästerna kommer. Det känns liksom så vuxet. Lite ledigt komma ut i hallen och säga något fyndigt och fråga om de vill ha en drink. Det är klart de vill. Alla vill ha en drink, det är ju fredagskväll, det är ju parmiddag, vad skulle man annars göra än dricka drinkar?"

Sånt får mig att bli glad för att det är så vansinnigt roligt, och samtidigt så himla deppig för att jag är så förutsägbar och precis som alla andra. Varför inbilla sig något annat? Klart jag har en skål med lime på köksbänken.
1 kommentar:

Louise sa...

Hittade precis hit, kommer definitivt att återvända! Och håller med, Fredrik Lindström är bra, jag vill ha Värsta språket tillbaka!