01 november 2005

Jag vill va som Linda Skugge

Jag har jobbat hemifrån under eftermiddagen (jo, verkligen jobbat hemifrån, inte "jobbat hemifrån")- lyssnat på Madonna, Kent och Kelly Clarkson (jag veeeet! men jag gillar sån där amerikansk mainstreampop.), kollat arga sossar på kongress på SVT24 och gjort kyckling i ugnen. Så skulle man alltid ha det. Frilans är min grej.

Carreca skriver fantastiskt om Dede Lopez. Jag minns när hon blev förvånad över att News of the World "förvrängde" hennes tell-all om kärleksnätterna med Freddie Ljungberg. Hahahahahaha.

3 kommentarer:

Carreca sa...

Jag har funderat hela förra veckan på VARFÖR sossarnas kongress visas på TV, och tänkt skriva om det men det har inte blivit av. Har du bra svar på varför? Visas alla stämmor för alla partier på TV?

Mo sa...

Ja, jag tror faktiskt att alla visas. Tror det ingår i SVT24:s uppdrag som "temakanal för nyheter och sport".

Så här skriver de: "24 Direkt är ett initierat program om politik och samhällsfrågor. Vi sänder i sin helhet från olika samhällshändelser för att ge överblick och sammanhang."

Rosita sa...

Frilans är bra i teorin, i praktiken ett helvete utan övertidstillägg och ob. Efter tva ars frilansande drömmer jag bara om att ga till ett mysigt kontor och sätta mig, hämta kaffe i automaten, smaprata med andra vuxna, kunna jobba ifred utan att bli störd av män eller ungar... Men sen kommer jag väl längta tillbaka till friheten som frilans.