13 november 2005

The da Vinci mode

Allt bara rasar över mig - jag måste lägga in en grej till! Alltså - jag har förfasats över och roats av Munkarna - 1:a kapitlet ett tag. Hörde Kent-covern Kärleken väntar och det var bland det roligaste jag hört. But you ain't seen nothing yet, nu är den här! Den som är värre än Munkarna 1:a kapitlet, nämligen The da Vinci Mode. Blandade artister, Gregorianska chantade visor. Typ Evanescence, fast värre, eftersom det är Gregorianskt. Vem köper denna? Förmodligen samma sorts mänskor som tycker de är smarta och intresserade av konst och religion bara för att de lyckats ta sig igenom Da Vinci-koden eller nån annan av Dan Browns avancerade Isfolket-wannabe-böcker. (jo jag läser både Brown och Isfolket, jag är inte bättre jag. Någon skrev nåt bra i sin blogg om detta, har glömt vem)

Över till annat: apropå mitt förra inlägg skulle jag vilja heta nåt ovanligt. Musse Hasselvall är ett mycket roligt namn. Nåt sånt skulle jag vilja heta. Jag har ett väldigt vanligt namn. Förresten så är Andreas Halldén mycket snyggare när han inte har håret i sån kotlettfrilla som han har nu.

Vi kollar på Karate Kid, ettan. I den körs det BMX. Var inte Ralph Macchio typ 23 när han gjorde den? Han ser ut som 12. Vad gör han nu? IMDB nämner små konstiga filmer, My cousin Vinny är väl den enda stora efter Karate Kid III. Eller har jag fel?

2 kommentarer:

Louise sa...

Har också funderat på VEM som köper Munkarna-skivorna?? Olidligt bara att höra reklamen. Kent-låten (låter helt otroligt!) har jag inte hört. Och vill nog inte höra heller.

Åsa sa...

Jag vet en! Min kollega som jag hade när jag jobbade i butik älskade att sätta på Munkarna i tid och otid, tills man blev helt snurrig i huvudet...Så: kvinna, 60+, spelar golf på lidingö, och har generellt en lite för dyr smak för sin lön, kan skrivas upp på listan.