13 november 2005

Den här flickans söndag

Måste ju omedelbums redogöra för min söndag - jag vet att åtminstone min syster gillar att läsa om folks dagar! OBS! Mina tider är ca-tider.

07.30 (Faktiskt!) Vaknar och kan inte somna om. Låtsas råka peta på B tills han vaknar, försöker dra igång ett samtal. Ingen framgång. Lyssnar på P3 Svea medan jag planerar för en rolig grej som ska hända 3 december.

08.30 Låtsas återigen råka peta på B tills han vaknar, försöker dra igång ett samtal. Ingen framgång nu heller. Frågar om han vill ha fruxt. Det vill han. Kliverupp tillsammans med Fighter, släpper ut honom och kopplar upp mig liten stund för att uppdateras på vad som hänt i världen medan jag sovit min skönhetssömn. Bloggar lite.

09.15 Hör hur B klivit upp och får bråttom att börja stöka med frukost. Lägger ut dimridån "kasta ut allt ur kylen" och tar raskt hjälp av B för att göra klart frux. Kollar på Desperate Housewives. Börjar störa mig på Susan.

10.00 Kollar på Lost och dricker en enorm balja starkt kaffe med massor av varm mjölk i min Tweety-mugg.

10.45 Bestämmer mig för att snickra upp spröjsar på 3 av mina fönster. De sitter högt upp, så jag står på en vinglig stege massa meter över marken och spikar med döden i hasorna. Detta tar en bra stund. Hinner lyssna lite på Roll On, sedan Hitlistan.Vansinnigt att James Blunt ligger tvåa. Och en fråga: Heter Daniel Powter verkligen "Dejniel" Powter? Så uttalade i alla fall Stefan Eriksson det. Är förresten lite kär i Mia Skäringer. Jag vill vara hennes bästis.

13.15 Lunch!

13.45 Krattar löv. Det är varmt och härligt ute, faktiskt ingen ångest alls den här söndagen. Lägger granris på mina rosor, planterar mina taklökar som jag fyndat på Plantagen, och sätter två krukor ljung på trappan. Ruggigt med vuxenpoäng.

15.15 Går in. Kollar repriserna av Floor Filler. Jag hejar mer än nånsin på Peter&Annika.

16.40 Kollar en halvtimma på reprisen av Dolce Vita. Gode Gud. Glamourmodeller på turné i Arvika. Jag vet inte vad jag ska säga. Natacha framstod dock som den mest intelligenta av alla flarn somde intervjuade. Fick höra "Bira bira bira bärs bärs bärs" för första gången på 10 år, tror jag. Den gick hem i Arvika.

17.10 Kollar repriserna av Paradise Hotel. Jag är verkligen ett litet doku-luder!

17.30 Jag kapitulerar och åker till jobbet för att få lite grejer gjorda, ska vara på kurs hela kommande veckan så jag måste ha rent samvete.

18.30 Åker & handlar till vår avskedsmiddag, vi ska inte ses på 5 dagar nu. Det blir jobbigt.

Sådärja. Undrar om nån annan än Mo orkat läsa ända hit. Pussokram with speedups to the power of gravity (g)

3 kommentarer:

Reblo sa...

Jag har också en thing för Mia Skäringer. Tänk att typ dricka drinkar med henne och Clara. Då skulle jag skratta sådär högt och utstuderat och kasta med håret så att alla runtomkring ba "oh, de där tre verkar vara bästistar".

brglf sa...

Tänkte lägga in en sympatikommentar, men det visade sig att din "dagsblogg" (bra insats) redan resulterat i en kommentar. Hur som helst: bra jobbat! Kom just på hur kul vi kommer få i jul!

jo sa...

reblo: ja! Så vill jag också göra! Jag, Mia och Clara skulle vara perfekta ihop.

brglf: tack för ditt stöd. Du anar inte vad mycket diabilder vi ska titta på i jul!