27 november 2005

Efter några minuter i en bar på Royal Viking

Linda & Fadde är ihop igen. Jag är matt. Det finns så mycket så mycket, som ett stort julbord att gotta sig i, men jag vet inte var jag ska börja. Kanske börjar jag bli alldeles proppmätt på Linda Rosing. Några reflektioner dock:

* Lär sig aldrig det lilla stycket knipa igen den fettfyllda näbben? "Jag kommer att leva med Mikael". Eller var det Fadde? Och i förrgår skulle hon väl vara för sig själv?

* Varför träffas de och återförenas på Royal Viking Hotel? De har ju ett hus, den gemensamma villan i Enskede for crying out loud. Trötta på publicitet my ass.

* Fadde frågar Linda om hon vill ha hans barn. Smart kille. Det måste räknas som ett av de absolut dummaste dragen nånsin att skaffa barn med Linda Rosing. Fadde borde dra in på snoppviftandet och sluta skaffa så in i helvete med ungar. Och allt det här lär ju absolut hjälpa Linda att få tillbaka kontakten med sin dotter, eller?

* Och Faddes namnteckning på Lindas höft ser faktiskt ut som - ja - en snopp.4 kommentarer:

Reblo sa...

Alltså, jag vill så gärna men vet inte i vilken ände jag ska närma mig det här stoffet. Bara i dagens skörd: Linda och ex-killen på Aftonbladet Söndags omslag idag, Linda talar ut huvudtidningen som även har en bild på Linda när hon lämnar Mikael etc.

HUUUUUUR kan ens privatliv utspela sig inför media på det här sättet? HUUUUUUR kan media vara på plats när hon lämnar sin (förre) pojkvän och blir ihop med sin (nygamle)?!

Carreca sa...

Jag tycker det är fint hela grejen. Skönt också att hon kan behålla den snygga tatueringen. Linda Rosing är ett under av långsiktigt tänkande, och ger inte efter för impulser.

Hanna sa...

Jag förstår verkligen inte...

- buhu, mediabevakning jobbigt

- Hallå, aftonbladet? jag och fadde ska återförenas, vart ska vi ses?

Och ännu värre: HUR kan det sälja tidningar?

jo sa...

Ja, jag såg bilden "Här lämnar Linda Mikael". Har nån läst söndagsbilagan? Hur många kärleksbarn skulle de skaffa? Ja visst undrar man om Linda har Daniel Nyhlén på direktlänk hela tiden, så uppdaterade som de verkar vara.