12 december 2005

Tit-count

Vassa Eggen recenserar (typ) tidningen Max, som Jo skrev om nyss:

I Max syns drygt 35 par bröst, det är mer än ett (1) par per uppslag (tidningen har 68 sidor). Det är mer än både Slitz och Solo Girl (som i övrigt påminner rätt mycket om Max).

Hehe.

Förresten pågår en lätt absurd diskussion i en kommentarlänk hos Hedgehog in a Storm. Jag håller med om att tidningar som Moore och Slitz är rätt saggiga - och nyss nämnda Max finns ju inte ens på kartan - men Café, som ju nu den nya Robinson-vinnaren ska vika ut sig i (vilket diskussionen handlar om), ligger ändå i en klass för sig. Jag gillar Café, inte minst för att den håller en enormt mycket högre kvalitet än de andra tidningarna tillsammans (+ ett helt gäng tjejtidningar också för den delen). Men kommentarerna i länken, och inlägget i sig, verkar gå ut på att alla killtidningar är likadana. Plus att de snackar om bilden på framsidan och hur vågad den är - men den är ju inte ens på Robinson-tjejen, eller hur? Den är ju på Sara Tun.

1 kommentar:

Hanna sa...

Instämmer om Café. Verkligen klasskillnad. I senaste Amelia (jag impulstog en 3-nummerspren för att den var så himla billig och jag fick med snöarmband, som jag ändå aldrig kommer använda) var det med massa nakna män och det var såå pinsamt och snuskigt. Bilderna var inte ens bra. Då ser jag hellre Sara Tun i min killes Café (som jag betalat)