05 december 2005

På allmän begäran!

Ok, så detta har hänt (enligt Expressen och egna uträkningar). Har jag missat något? Vad hände där i luckan mellan tisdag 29:e och söndag 4:e?

Söndag 20/11: Linda berättar att hon lämnar Fadde.

Måndag 21/11: Linda berättar att hon träffar en ny man, pokerspelaren Mikael Westerlund.

Fredag 25/11: Linda berättar för Expressen.se: "Jag kommer att leva med Mikael."

Lördag 26/11: Linda och Mikael gör slut.

Lördag 26/11 (på kvällen): Expressen träffar Linda och Fadde på den italienska restaurangen da Peppe i Gamla stan. "Jag känner att jag älskar honom", säger Linda. "Vill du ha barn med mig?", frågar Fadde.

Söndag 27/11: Linda och Mikael är med i stooort reportage i Aftonbladets söndagsbilaga: "Hon skulle egentligen blivit intervjuad om något helt annat. Men så kom hon och visade upp sin nya kärlek och då fick vi tänka om" säger man på AB: "Det var sant när vi skrev det. Sedan var det inte sant när tidningen kom ut. Det är klart att det känns jobbigt."

Tisdag 29/11: Linda och Fadde handlar på Ikea. "Vi byter ut lite möbler som ger dåliga minnen", säger Fadde.

Söndag 4/12(på morgonen): Dominika Peczynski säger i Nyhetsmorgon Söndag att allt varit en pr-kupp för poker-bolaget Redbet.

Söndag 4/12 (enligt Popjunkien): Linda är med i Expressen Hallå. Hon berättar hur hon dumpat Fadde per telefon för att få ligga med Mikael Westerlund.

Måndag 5/12: Linda Rosing hotar att stämma både Peczynski och TV4.

2 kommentarer:

Reblo sa...

underbart! Jag är happy :)

malte sa...

update: aftonbladet i söndags. linda rosing, som dyrt och heligt att aldrig vika ut sig igen och att åka ut och omvända skolklasser som inte vill nåt annat än att vika ut sig, ställer upp på 44 av bilagans 48 sidor som underklädesmodell.