09 december 2005

Alla var där.

Det här är ju bara SÅ kul. Kollade Mo's länk till unge Rimérs party som hon skriver om här nedan - och det var en riktig treat må jag säga (Rimér måste ju bara räknas till en av de utan självdistans, men faktiskt på en helt annan nivå - mer att han exponerar sig själv in absurdum som ju mycket riktigt konstateras av syrran).Kommenterar nu friskt och hejdlöst väldigt många av bilderna på sidan - uppifrån & ner:

* Rebekaaaaah från BB (hon som blev påpumpad/pumpade på i badrummet i BB för några säsonger sedan, med spegeltittande grinpellen Henrik) - she's back. Men jag trodde hon hade silikontrattar? Och vad gör hon bredvid Nanny Fine?
* Många av dem ser ut att vara Bingos gamla gymnasiepolare, lite osäkra och malplacerade. Speciellt de tre ovanför&nedanför "Ett boktips". Hihi!
* Hur spraytannad är Andreas Vural?
* Loosern Andreas Wildh tog det ett tag innan jag kunde placera. Men det var ju han som allierade sig med Olinda i Paradise Hotel och sedan åkte ut med buller och bång. Här har han varit tokrolig och köpt en Hästenspyjamas för några lax.
* Gud vad mycket tatueringar från Phi Phi Islands anno 2002 det är. Jag blir matt.
* Sushikillarna ser ut att ha askul! Och vad GOTT allt ser ut!
* Kan man se mer ut som en porrstjärna än Daphne Leon?
* Jag blir lite rädd för Andrea D, Goca D & Victoria M. Nån mer?
* För att inte tala om Tito Fres.
* Nästa bild på frk Gynning är fan inte pretty... en (?) maska har gått på ena benet och man ser nåt konstigt tygsjok eller nåt uppe vid... ja... skruttan var det nån som sa en gång. Det tycker jag är ett bra ord.
* Är December Wiklund syster med hon September? Och Olinda på den bilden är väl inte den Olinda va? Hon med "tomtarna"?
* Jag blir även rädd för Jenny, Emelie, Lisa & Jennifer.
* ...och sen är det en bild på han som tryckte snoppen i nacken på norskan i BB! Haha! Är han fortfarande ihop med hon den där poshiga med silikonrören?
* Vad har hänt med Runar? Han ser ju helt sabbad ut! Han har en tuff tid nu stackars Runar-mannen. Men pyjamas har han, pastor Sögaard. (Han ser faktiskt ut som hon Knutby-Barnflickan, Sara Svensson, på de där hemska bilderna när hon ser ut att ha blött/fett hår jämt.)
* Natacha P har sin vanliga "jag-är-smart-min". Och har dragit ihop bikinigardinen till ett minimun.
* Haha! Sen har vi en "tomtemor"-bild!
* Varför visar Paul Tilly nästan könet? (Ja! På en sån bild heter det "könet"!)

Tack Bingo för en fantastisk fest. Fick förresten Karolina Lassbo någon inbjudan till slut?

2 kommentarer:

Mo sa...

Runar! Hur vågar han visa sig ute igen efter the alleged, but not true, affair med Mischa-areyoufreakinkiddingme?-Barton??

Carreca sa...

De där jugoslavskorna ger mig big creeps alltså. De har kommit starkt på Stureplan senaste månaderna. Jag kan typen och skulle kunna göra en personlighetsanalys bara av att se deras kläder, poser och sminkning. Det är kul med folk som upplever en hausse och går ut 4 ggr/vecka i ett halvår för att sedan försvinna spårlöst. Jag undrar alltid vad det är för tanke med det.