08 april 2006

Big braaader

Aftonbladet skriver om BB-Jessicas och BB-Robins förlovning. (OBS! Senaste nytt är att de gifter sig om en vecka! Han är slug den där Robin. Nu blir han ju kvar en vecka till. Muffe har rätt! Jessica är bara en bricka i ett spel!) Men är det inte en liten efterkonstruktion att BB-Muffe är Jessicas "ex"? De skriver både "Och Jessicas ex Muffe Bajraktarevic är märkbart irriterad över frieriet." och "På utsidan är före detta pojkvännen Muffe Bajraktarevic, 25, måttligt road av tilltaget." Sedan följer en klassisk "detta har hänt"-sammanställning. I samma vanliga 11 september-allvarlighets-anda:

27 JANUARI: Jessica och Muffe går in i huset. De finner varandra tidigt och det dröjer inte länge innan täckena guppar.
6 MARS: Efter att Muffe plötsligt berättat att han har flickvän och samtidigt förmedlat att han aldrig haft sex med Jessica är stämningen tryckt. Muffe yttrar orden ”Jag var i dig men vi hade inte sex”. Paret storbråkar och Jessica slår till Muffe.
23 MARS: Jessica misstänker att hon är gravid, men efter tre graviditetstest visar det sig att så inte är fallet. Hon har nu haft oskyddat sex med både Muffe - som är utröstad - och Samuel.
27 MARS: Robin Petersson går in i huset. Innan han går in konstaterar han att han kommer försöka komma Jessica nära.– Man kan se det som en strategi, säger han då.
5 APRIL: Robin och Jessica förlovar sig i direktsändning.

Fler BB-Jessica-artiklar:
Linda vill rädda Jessica (Ja!! Det är Linda Rosing!)
BB-Jessica gifter sig
Jessica körs till sjukhus med ögonbindel
Jessica har knöl i bröstet

Sexbråket om BB-Jessica
Jessica i ny BB-romans
BB-läkare: bara specialmat till Jessica
Larmet avblåst - Jessica inte gravid
Hon kräks upp allt
Jessica kan vara gravid

Attacken på BB-Jessica
Jessicas fans chockade Muffe
Jessica får inte dricka mer sprit
Här slår Jessica Muffe

Böter för Big Brother-Jessica
Jessica lämnar huset
Jessica stal för 2000
Tjejtidning: Operera inte brösten, Jessica!

Inga kommentarer: