22 mars 2006

Reklamsnack

Reklamsnack 1: Känns inte IsaDoras nya mascarareklam väldigt "lokalproducerad"? Dvs. att den skulle ha gjorts av en lokal reklamfirma som får göra reklam som sänds under TV4:s lokalnyheter.

Reklamsnack 2: Är det Alexandra Rapaport som pratar i reklamen för Scan "Lätt att laga"? Det handlar om fryst strimlat kött och någon drar i en enarmad bandit och fram rasslar en massa ingredienser och den kvinna jag påstår vara Rapaport säger t.ex. "fryst strimlat kött, tomatpure, lök, matlagningsgrädde... en stroganoff!"

Reklamsnack 3: Det har sagts förut och kan sägas igen: varför varför VARFÖR talar killen i Cillit Bang-reklamen om att han heter Fredrik Berg?

Reklamsnack 4: Lite samma tema som 3:an. Hon den där gräsliga Tina Leijonberg, hur mycket kan hon ha fått för att ställa upp i den rosa reklamen för Vanish? Det känns ännu mer plastigt att hon inte pratar skånska, hon är väl typ vrålskåning. Eller nåt liknande. Och reklamen sen då! Hon KASTAR nån smuts på en kille i ett köpcentrum och säger sen "han är förtvivlad". Tacka fan för det. Ska han behöva stå där medans hon tvättar, torkar och stryker hans skjorta? Det skulle väl ta ett par timmar, minst.

3 kommentarer:

Reblo sa...

jag har läst (på Flashback så klart...) att Tina fick väldigt lite betalt för sin medverkan. Typ ett engångsbelopp på kanske 20 laxar eller så. Vet inte om det stämmer, men det låter rätt troligt. Lättsålt!

roda4998 sa...

Bästa reklamen just nu: Philly cheese - vitlök & örter. "Här i himlen har till och med sniglarna vingar..." Så fantastiskt fånig så det förvånar mig varje gång.

Hanna sa...

1. Jo, verkligen. Och tjejen ser ut som en mörkhårig Hannah Graaf som försöker vara classy.

2. Måste vara det. Varför är den äckliga handen så förvriden?

3. Och varför låtsas-torkar de med en svamp när de skrivit på en spegel?

4. Och varför säger hon "lita på rosa", heter hon Rosa eller menar hon att Vanish är rosa?

Värsta reklamen just nu: Kavli (där alla håller utkik efter en stackars familj som ska äta en macka). Köp en egen tub istället. Fula och äckliga är de också, med sina stavar och cyklop. Värsta skräckfilmen att fika och så kommer alla de klafsandes.