22 mars 2006

Glass glass glass i stora lass lass lass

I helgen fick jag syn på GB:s nya glassar och lycka! Ahlgrens Bilar, nu som glass! Och skumbananochchokladglass! Och vilka kan man lita på om inte Fast Food Loversarna som alltid är steget före och så klart har testat dem. Jag ska nog testa Bananaraman.

En annan reflexion bara: på stureplan.se (denna källa till ständig glädje) har de bilder upp från nyöppningen av Fredsgatan 12 i Stockholm. Och nej, jag håller inte med Aftonbladet om att alla 3459 som är med på den där sajten de har skrivit om är superkändisar för hur kan man i så fall inte ens lyckas skrapa ihop 50 stycken till en sån här event? Jag håller med om att några är ok, typ H&Ms chefsdesigner och Marie Fredriksson och WE-Greger. Men vad gör Elin Lanto där? Emilia De Poret? Alla Melkers kompisar från Let's Dance? Och vad i guds namn har Anna Book för brallor?

Update: här är länken till bilderna!

4 kommentarer:

jo sa...

Åh! Det ser ju ut som om Anna Book har en pung! Kanske är det där de två literna levrat blod ligger? (Fyfan vad osmaklig och elak jag är)

Reblo sa...

Dagens andra "jag har läst att..." från mig dårå: jag har läst att Emilia de Porets hela karriär är pappa-sponsrad: http://www.di.se/Avdelningar/Artikel.aspx?ArticleID=2005\10\26\162406&words=poret&SectionID=Ettan&menusection=Startsidan;Huvudnyheter

Nej nu ska jag klicka på länken och kolla in Anna Books pung. Hejdå!

Mo sa...

Men guud, jag visste det (om Emilia de Poret alltså). Det förklarar det mycket märkliga klientelet som jag skrev om här. Pappas kompisar! Tack för info.

Xtian sa...

Sorry, vi har helt glömt bort att tacka. Tacka för att ni litar på oss.

Vårt mission from God blev helt plötsligt än mer meningsfullt.

tack än en gång.

(och ja, det ser ut som Anna Book har en pung. hemskt..)