14 december 2007

En kebabtallrik tack. Att ta med. Extra feferoni.

Rensade telefonen på foton och ramlade på den här bilden.
Frågan man ställer sig är givetvis Varför? Och hur packad var jag när bilden togs?

Svaren är enklare än man kan ana: 1. För att jag tyckte det var en jätterolig idé att ta en bild på en kebabtallrik kl 2 på natten och skicka till min syster. 2. Ganska packad.

Detta följer mitt tidigare kritiserade fyllebeteende till punkt och pricka.7 kommentarer:

carreca sa...

Jag känner igen mönstret. Men du, 2 gafflar, hur äter man då?

jo sa...

Man delar med sin andra hälft! Bra noterat. Good eye.

C sa...

Jag misstänkte att det var så, men såg inget om att dela, och att vilja dela fyllemat är för mig obekant, man brukar alltid tro att man behöver ALLT SJÄLV (plusmeny på det). och sen lämna ungefär sådär mycket som på bilden.

Å andra sidan, är det någon som någonsin använt plastkniven till att skära med (eller den sågtandade sidan av gaffeln)? Snabbmat ätes med en gaffel per person punkt slut

jo sa...

Du har så rätt. "Ett super meal med ost tack. Och räksallad på stripsen."

Tror dessutom det här var första gången vi delade fyllemat. Vi var inte så hungriga, men det var ett jobb som behövde göras. Meningen "Man delar med sin andra hälft" var alltså en redogörelse för hur man gör när man äter med två gafflar - inte för hur jag/vi generellt äter fyllemat. (Varför känner jag mig som white thrash när jag säger skrivit "fyllemat" åtti ggr?)

Mo sa...

Jo, men när vi var små, då åt vi - när vi åt korv med pommes när vi nån gång stannade med mamma och pappa och köpte grillkioskmat - med bara gaffeln. Och sågade liksom den grillade (med grillränder) korven (a k a hot-dogen), ofta så att papptallriken (den med liksom räfflade kanter) välte. I knät och över bilsätet. Man sågade när det fanns att såga men ingen kniv fanns tillgänglig. Att det var en jäkla värdelös såg är ju en annan historia.

jo sa...

Mo välte papptallriken (den med liksom räfflade kanter) så många gånger att golvmattan i bilen hade permanenta ketchupfläckar. (Hur fick du in dina ketchupindränkta pommes:ar UNDER gummimattan? En talang som bara barn har.)

HANN sa...

Shit, fick ni äta i bilen??