13 december 2007

Juljävlakalendern

Klockan 7.15 (ungefär) är det jobbigt att vara jag. Prime time för mig, dvs. Frukosttid. Julkalender både på ettan och fyran och "Vakna med the Voice" på femman. Det blir sista 10 minuterna av Beverly Hills och första 5 minuterna av the Nanny vilket jag inte är helt nöjd med... Beverly Hills ska avnjutas i sin helhet och Nanny Fine är jag mer än lovligt trött på. Dessutom så sänder ju faktiskt Barnbarnkanalen julkalendern exakt samtidigt. Varför kan inte ettan låta bli att sända julkalendern om Barnbarnkanalen ändå sänder samtidigt? Har inte typ alla Barnbarnkanalen nu ändå?

Mera gnäll på public service: Morgonpasset. Min start på dagen. Jag tycker att Martina Thun är lite för mycket Radio Rix i sin framtoning. Både röstmässigt (lika gapig som Titti i RIX MorronZoo) och hur hon gör sina inslag. Styltigt och krystat. Malin Linneroth är så mycket bättre! Mera Malin!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Håller med dig om Martina Thun, fattar inte hur hon har kommit in på p3. Passar bäst på reklamradio, ingen känsla och kan absolut inte kallprata, alltid så förutsägande frågor i intervjuerna. vill lyssna på p3 på morgonen men hatar martina thun!!

jo sa...

Alltså: jag HATAR ju inte Martina Thun. Jag tycker bara att hon inte är så där jättebra.