04 september 2006

The remains of Riddar Kato?

Artikel idag i Expressen om det mycket upprörda paret i Järna som fått en stålkrok i sin panerade schnitzel som de stekt och tänkte avnjuta som lördags(middag?). Jag tycker det är mer upprörande att folk faktiskt köper och äter (avnjuter!) sånt skit. På en lördag. Kanske mer sorgligt än upprörande. Ännu mer sorgligt att man kastar sig på luren till Expressen innan ungfan/gubbfan ens hunnit spotta ut glaset/kroken/masken/tanden.

Bestört familj 1: Glasbit låg i barnens pommes frites
Bestört familj 2: Det färska brödet kryllade av mask
Bestört familj 3: Markus barnmat var full med glas
Bestört familj 4: Hittade blodig tand i chokladen

3 kommentarer:

Lisa sa...

Gud ja. Jag har en historia från en kille som jobbar på TT. En dag ringde det en Mycket Upprörd man och skrek över en artikel som TT inte skrivit. När killen påpekade detta sa mannen: Ojdå, jag tryckte på fel snabbvalstangent på telefonen. Jag skulle till DN.
HERREGUD! Gör folk inget annat än att skrika på tidningar/radiostationer/tvkanaler?

Bling Bling Girl sa...

Hade samma tanke som dig! Sorgligt att 1) Folk äter sådan skit 2) och dessutom kallar det lördagsmiddag. Köp en kokbok säger jag bara och upptäck RÅVARORNAS underbara möjligheter! (Sedan är det naturligtvis ok att fuska någongång ibland, men en lördagskväll!?! och panerad oidentifierbart hackat "kött" uhhhääää)

Lina sa...

En annan klassiker på samma tema:

http://aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,602869,00.html

(jag tror att det kom en uppföljningsartikel någon vecka senare, där man upplystes om att det "mystiska fyndet" i själva verket var någon slags svamp)