28 september 2006

Livsmedel att förfasas över II


Var tvungen att ta en bild rakt ner i köttdisken på mitt ICA. Nåt nytt! Det är Färska Köttbullar - så vidrigt. -"Varför vidrigt, det är väl jättebra" frågar sig då en hel hop. "Det kan vara ett härligt hemlagatsmakande alternativ till gummistudsbollarna i frysdisken". Nee, jag tror inte det. De består nämligen av 70% nöt och 30% gris. Och - inget annat. Inga kryddor. Bara fet äcklig blandfärs. Hur gott kan det vara?*

(Det fanns kebabspett också men det kom en butiksmänniska så jag vågade inte ta fler bilder.)

* Här slänger jag ut en hint till FastFoodLovers... kan man få se en recension? Jag är motvilligt nyfiken!

3 kommentarer:

Hanna sa...

Jag råkade köpa de där hamburgarna en dag när jag skulle göra lyxburgare med philadelfiaost och skivad pepperoni. Jag ångrade mig snabbt. Jag använder nämligen hur mycket kryddor som helst i färsen och det räcker ju verkligen inte att krydda PÅ.

Charlies mam sa...

Gud så läskigt! Jag såg köttbullarna i affären förra veckan och pekade och gapade på M att komma och titta. Istället kom en förnärmad exbedit och frågade om jag behövde hjälp...

Xtian sa...

later hur konstigt som helst. Ar i USA med hela Redaktionen, sa test far vanta. Om vi nu vill, det verkar ju helt meningslost med bullar av kott. Dvs. inga kryddor.

Aterkommer