28 september 2006
Livsmedel att förfasas över II
Var tvungen att ta en bild rakt ner i köttdisken på mitt ICA. Nåt nytt! Det är Färska Köttbullar - så vidrigt. -"Varför vidrigt, det är väl jättebra" frågar sig då en hel hop. "Det kan vara ett härligt hemlagatsmakande alternativ till gummistudsbollarna i frysdisken". Nee, jag tror inte det. De består nämligen av 70% nöt och 30% gris. Och - inget annat. Inga kryddor. Bara fet äcklig blandfärs. Hur gott kan det vara?*
(Det fanns kebabspett också men det kom en butiksmänniska så jag vågade inte ta fler bilder.)
* Här slänger jag ut en hint till FastFoodLovers... kan man få se en recension? Jag är motvilligt nyfiken!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
3 kommentarer:
Jag råkade köpa de där hamburgarna en dag när jag skulle göra lyxburgare med philadelfiaost och skivad pepperoni. Jag ångrade mig snabbt. Jag använder nämligen hur mycket kryddor som helst i färsen och det räcker ju verkligen inte att krydda PÅ.
Gud så läskigt! Jag såg köttbullarna i affären förra veckan och pekade och gapade på M att komma och titta. Istället kom en förnärmad exbedit och frågade om jag behövde hjälp...
later hur konstigt som helst. Ar i USA med hela Redaktionen, sa test far vanta. Om vi nu vill, det verkar ju helt meningslost med bullar av kott. Dvs. inga kryddor.
Aterkommer
Skicka en kommentar