03 september 2006

Bäst just nu


* Att Kanal 5 sänder "Grey's anatomy" varje dag kl. 17.30. Exakt när blev Patrick Dempsey en sån hottie? Åh, vad jag vill att han och Meredith ska få ihop det igen! Och varför blir Dr Addison Shepherd bara mer och mer sympatisk för varje avsnitt? Ska inte hon vara en bitch så det är lätt för Dr Derek Shepherd att bedra henne?

* Gröna linser på burk för 3.90 på Ica Kvantum. Möjligheterna är oändliga. Jag kan snart tillverka burktelefoner till hela stan.

* Halvmogna äpplen i trädgården. Så jäkla härligt att bara kunna gå ut och plocka ett att genast sätta i sig, de är ganska kalla och så pass sura fortfarande att det drar ordentligt i kinderna.

* Att min nya TV är på väg! 42 tums ren glädje rakt in i vardagsrummet!


* Att det till veckan är saftiga premiärer på G: TV3 frestar både med "Carl-Jans änglar" (!) och "Du är vad du äter", min gamla favorit.

4 kommentarer:

Hanna sa...

Carl-Jan är ju för läskig och skön på samma gång.

Grey's är jättebra! Hoppas det snart kommer nya avsnitt, jag gillar inte att se repriser (förutom av Frasier, Vänner och en del andra sit coms)

Insåg precis att jag kommenterar typ vartenda Vilda bebin-inlägg.

jo sa...

That's why we love you! ;-) Det är så tomt när du inte gör det. Vi har, liksom, blivit vana.

Reblo sa...

fniss: "burktelefoner till hela stan"

Kan avslöja att även jag peppar inför alla tv-premiärer (på ett nästan sorgligt vis). Måste göra något sorts schema över varje kväll så jag inte missar nåt...

Reblo sa...

förresten, vad gör du på de gröna linserna?