14 februari 2006

Nikotin-Sahlin

Såg Maud och Mona på Godmorgon Sverige i morse. De log mot varandra. Ofta. I mjugg. De diskuterade oljeberoendet och hur vi ska bli av med det. Mona sa väldigt begåvat att om hon kunnat bli av med sitt nikotinberoende på 9 månader så måste Sverige kunna bli av med sitt oljeberoende på 15 år. Just det. Det är ju samma sak. För övrigt tycker jag att hela Mona Sahlin utstrålar nikotin.

3 kommentarer:

Carreca sa...

HAHAHA. Sahlin är typexemplet på en rätt korkad tant som bara halkat runt på socialdemokratiska bananskal. Relevant jämförelse det där. Nu ska jag ta en liten paus och sniffa lite diesel.

Tänkte senast igår på det där med att utstråla nikotinberoende.

Hanna sa...

Ja gud vilken rökkärring. En sån där min pappa avskyr, som rusar ut från OBS Bergvik med en fimp i handen som de tänder så fort de kommit utanför snurrdörren och bara suuuuuuger in.

Rött hår, brunkräm och lite rynkor är rätt ofta = rökkärring.

jo sa...

Ja, och när de åker buss (typ konsertresor eller andra resor med långfärdsbussar) så drar de sista blosset precis innan de stiger på bussen och blåser ut det under själva påstigningen, dvs. in i bussen. Och behåller den sura fimpen i paketet för att röka klart den i nästa paus.