24 februari 2006

Hearts on fire! Hearts on fire!

Apropå Körlingdamernas guld igår vill jag kommentera kommentatorerna:

1. Fick Elisabet Gustafsson en liten liten orgasm när Anette Norberg i lag Anette Norberg satte sista stenen och därmed fixade guldet? Det lät så. Lyssna själva, de lär sända det klippet många gånger. "Oååååaaaaahhh!"

2. Katarina Hultling var ruskigt oproffsig när hon intervjuade (nästan) hela laget efter segern. De stod där alla 5, dvs. även reserven Camilla Bergman som ju var med på blomsterceremonin och som kommer att få en medalj hon också. Hultling bad att laget skulle kommentera matchen en och en, och de fick inte säga samma sak som någon redan sagt. Man liksom såg hur Bergman, som stod sist, riktigt förberedde sig på vad hon skulle säga för hon stod ju där som en del av laget även om hon inte spelat i någon match i OS. Men när sista tjejen sagt sitt, tror det var Anna Svärdh, så hoppar Hultling helt fräckt över Bergman, och fortsätter med att själv ställa ytterligare frågor till de andra 4. Usch vad pinsamt.

Dessutom sa hon under blomsterceremonin att "Camilla Bergman kommer att få medalj utan att ha spelat en enda sten" och skyndade sig att lägga till något i stil med "vilket naturligtvis är helt i sin ordning" men av någon anledning så tror jag inte att hon menade det. Läskigt också vad folk håller på och skriver dikter (flertalet riktigt pinsamt rimmade också) och andra hyllningar som kommer oss övriga tittare tillgodo via OS-ombudsmannen Rippe. Men hela den biten har carreca redan avhandlat alldeles utmärkt. Förresten såg ni HÅRDROCKSVIDJON med körlingdamerna och Hammerfall? Gode gud. De fick sända den två gånger till och med för att folk skrev in och bad om en visning till, för nu hade de laddat videobandspelaren med ett band... Vem spelar in sånt? Och varför?

1 kommentar:

Carreca sa...

1. Noterade också det. Det blev extra kul eftersom de spelade upp sista sekvensen typ 10-15 gånger på kort tid. Oooaaauuhåå!
2. Har tänkt skriva nåt om Hultlings kommenterande. Det är obehagligt på nåt sätt, "åh hon drar in den jää--ttesnyggt och den curlar mot mittlinan rakt på locket." Alltså hon är ju gammal curlare, men det blir lite för mycket med hennes curlingfikonsnack. Kanske gäller detsamma för hockey också i och för sig. Hearts on fire är sjuuk.