05 februari 2008

Nya användningsområden

Det här var bland det äckligaste jag har läst. Kolla receptet på bröstmjölksbröd! Man vill väl inte äta sånt som varit i en annans kropp! Hur naturligt, fint och näringsrikt det än må vara.

Skulle ni äta bröstmjölksbröd hemma hos era vänner om det skars upp en limpa sådant när ni är där och fikar? Och löddra upp med kompisens egenproducerade bröstmjölkstvål när ni tvättar händerna?

Jag ser fram emot fler recept och användningsområden för div. andra kroppsvätskor. (Jag var tvungen att redigera och ta bort mitt exempel. Det blev FÖR äckligt.)

19 kommentarer:

Pluto sa...

Håller med dig. Egentligen borde det inte vara äckligare än någon annan mjök, men det är det och man kan inte resonera utifrån att "mjölk är mjölk". Kött är kött också, men vi äter inte upp folk som har dött i trafikolyckor.

Låt mig för övrigt rekommendera överbliven sperma (från t.ex. masturbering) som ett hälsosamt alternativ till ägg i äggtoddyn. Sperma förhöjer också smaken på din sallad - ett mycket näringsrikt alternativ till feta salladsdressingar. Man kan även pensla småfranska med sperma innan man sätter in dem i ugnen. (Jo, det är sant, sperma är nyttigt - innehåller mycket zink och diverse proteiner. Äckligt? Nej varför då?)

Sperma anses också vara bra för huden och är helt fritt från tillsatser och kan därför med fördel användas på känslig hy som ett mer exklusivt alternativ till t.ex. ansiktskräm.

Snor är för övrigt ett exotiskt och ofarligt alternativ att ha på ägget för dig som tröttnat på vanligt salt eller kaviar.

Lycka till!

jo sa...

Åh Pluto, detta var sannerligen... ja... jag vet inte. Men jag skrattar roat/äcklat. Du utvecklade mitt borttagna exempel bortom det jag trodde var möjligt.

Mamma Mu sa...

Kossornas mjölk klunkar folk i sig utan att blinka. Mjölk som är helt artfrämmande för människan. Men bröstmjölk som är mycket skonsammare för våra människomagar det vill ni inte ha. Uppochnervända världen!!!

Pluto sa...

Faktum är att vissa delar av jorden befolkning mer eller mindre anpassats till att tolerera mjölk som vuxna och dit hör Skandinavier. Bortsett från det är det väl knappast normalt för några däggdjur att konsumera mjölk som vuxna individer. Människomjölk är för barn. Komjölk, hästmjölk, getmjölk etc. har däremot vuxna människor i många kulturer druckit i tusentals år. Sedan är det väl kanske ingen större skillnad på dessa mjölksorter.

Vad som är äckligt eller inte är bara inlärning och attityd. Inget fel att dricka modersmjölk som vuxen, men det är heller inget fel att steka daggmask till lunch, käka spindlar eller att krydda salladen med sperma. Mongolerna brukade äta efterbörden från hästarnas förlossningar med förtjusning.

Därför har du näringsmässigt helt rätt. Inget fel med bröstmjölk till vuxna, men min poäng är att många tycker att det låter äckligt och det kan man med fog anse eftersom bröstmjölk knappast är normalt för vuxna människor att dricka i vår kultur.

Hanna sa...

Akta så du inte får ansiktskrämen i ögat bara.

jo sa...

Hanna: jag ska inte göra ansiktskräm.

Lussan sa...

Hehe, jag började också tänka efter vad mer man SKULLE kunna hitta på - det finns ju fler vätskor än bröstmjölk som sagt, men någonstans satte förnuftet stopp.
Det är då man tvingas radera. :)

Hanna sa...

Jag tänkte mer som en slags allmän rekommendation till bloggläsare som tänkt sig följa plutos tips gällande "Sperma anses också vara bra för huden och är helt fritt från tillsatser och kan därför med fördel användas på känslig hy som ett mer exklusivt alternativ till t.ex. ansiktskräm."

jo sa...

Och din rekommendation baserar sig på...? Haha. Oj det här blev roligt! Och lite under bältet. Eller över, hur man nu ser det.

lipglossbitch sa...

Sperma i ansiktet... because I´m worth it!

Pluto sa...

Hej sötnos! Nemen, ser inte din hud ut att behöva lite behandling? Det kan jag fixa åt dig! Ska vi gå hem till dig eller mig? Förresten, har du möjligtvis lite isbergssallad hemma? Jovisst, jag är en mästare på att göra goda och näringsriktiga sallader.

Lite senare...

Hördu, vad är det här för dressing egentligen? Det smakar lite konstigt..., ja nästan som... Äh, jag vet inte vad jag tänkte! Vad är det för dressing?

Åh sötnos, det är min hemlighet. Det är eget recept, because you're worth it!

Gu' va' du är romantisk! Kyss mig!

Neee, vänta lite..., vi kan väl kyssas sen när du ätit upp din sallad.

Carreca sa...

Ok, nu är det nog dags att utmana er att lista era sju favoritkroppsvätskor.

pluto balanserar på en fin fin linje mellan sexuellt frustrerad pervert och Stefan&Krister X-rated. Båda delar är ungefär lika roliga.

Anonym sa...

Utmaningen antagen! (tänkte på allvar skriva men så kom jag på att Reblo kanske läser här och jag har för mig att det var hon som tyckte det var äckligt att ens skriva baj* så då skämdes jag över mig själv, hade nämligen diarée på plats 3 eftersom det känns så skönt efter en släng av magsjuka, magen blir ovanligt platt och det känns som om man fått en gratis tarmsköljning.)

Pluto sa...

Finns det överhuvudtaget sju ätbara kroppsvätskor? Det bör väl ändå vara något som faktiskt är ätbart och nyttigt och således ej hälsovådligt (så kom nu inte med några avföringsvätskor...). Det finns massor av för oss äckliga saker i naturen som är utmärkt som föda. Fransmännen äter t.ex. sniglar och fågelfoster där förruttnelseprocessen påbörjats är en delikatess på Filippinerna. Inse att "äckel" är ett inlärt beteende som är kulturellt betingat. Larver, spindlar och gräshoppor äter man på olika håll i Asien. Själva äter vi blodpudding och surströmming. Tala om för utlänningar vad det är och kväljningar som respons är att vänta...

jo sa...

Carreca: jag kommer INTE att lista sju kroppsvätskor.

Pluto: din "dialog" här ovan... ja... jag vet inte. Antar att jag inte insåg vad jag startade när jag skrev det här inlägget. Jeezuz.

Pluto sa...

Jo: Jag håller med dig. Tänk vad Allt om barns märkliga artiklar om att baka sitt eget bröd och göra sin egen tvål på bröstmjölk kan leda till. (Jag undrar hur många som är hemma och provar. Och för ett par veckor sedan hade de en artikel om att män skulle kunna amma.).

Uppenbarligen fyller den här tråden något slags behov, om inte annat så för att ge mig ett gott skratt.

jo sa...

Ja, den är en av de mest kommenterade någonsin. Även om jag står för några av dem själv.

Carreca sa...

Min kommentar syftar tillbaka på en tidigare grej mellan mig och Jo, och är nog svårförståelig om man inte vet vad den handlade om.
Jo hetsade på mig att det skulle vara en intressant lista. Det fanns inga krav på ätlighet.

Det där om att "båda är ungefär lika roliga" som jag skrev i min förra kommentar, ska läsas: "båda är ungefär lika roliga. Det vill säga inte alls".

jo sa...

Det är väldigt lätt att balansera mellan sexuell perversion och Stefan&Krister när kroppsvätskor kommer på tal. Det var därför jag raderade mitt eget exempel. "Jag ser fram emot fler recept och användningsområden för div. andra kroppsvätskor" ska tolkas med ett mycket stort mått av ironi... :-) men det är ju inte lätt att veta.