03 augusti 2006

Ett försök till statistisk analys över fallet Kronberg

Ok, here we go.

Mer än hälften av er tyckte att det visserligen börjar bli dags för Kronis att lägga av, men att Patrik Kristiansson faktiskt också har levt över sina tillgångar/bitit sig fast bra länge/glidit mycket på Klüftan på senare tid. Var fjärde uppskattar Kronis bortförklaringar - "äh fan, det funkade inte riktigt men jag är ändå jävligt nöjd fastän jag hamnade ur bild efter första hindret" - så pass mycket att ni faktiskt ser fram emot Kronis i EM. Det var en riktigt rutten fråga, tyckte sex procent. Lika många som att det var självklart att Kronis faktiskt får ta och ge sig. Och lika många har tappert följt Kronis karriär och tycker att ett brons på inomhus-EM förra året faktiskt qualifies for something.*

Och apropå Kronis och EM har ni väl inte missat den här lilla pärlan. Först Lag Norberg och nu Kronis. Och Wissman. Och så - KAJSA. Hur lyckas de? Hammerfall alltså. Och får Kajsa pröjs?

* Ok, jag inser att röstunderlaget på 16 röster inte skulle godkännas av typ SIFO, men hos oss räknas varje liten åsikt.

Inga kommentarer: