02 augusti 2006

Mörka vatten och mysteriemode

Apropå tidigare inlägg och Jo och Hannas delade skräck så såg man ju det här fruktansvärda i dag. Det går liksom inte ens att skoja om.

Nu: Miss Marple. I går Detective Chief Inspector Barnaby. I måndags Foyle´s war. Och jag kan bara inte få NOG av engelsk murrighet och poshness och snygga femtiotalsoutfits (Eleonore ligger i tiden med snygg klänning). SVT gör för en gångs skull skäl för sitt public service-namn (och cred till TV4 med Miss M, så klart).

3 kommentarer:

Mr Marple sa...

Lite måste man väl få skämta, om detta uttalande från Detective Chief Inspector Anders Burén:

"- Vi har starka misstankar om att hon har avlidit genom brott."

Herregud, "starka misstankar om brott"- kvinnan låg ju för tusan och flöt i vattnet INLINDAD I EN PRESENNING. Är polisens teori B att hon lindat in sig själv i presenningen och hoppat i spa't?

Hanna sa...

Men ärligt, när jag skulle bada från en brygga för ett par veckor sen. Jag höll på att skämmas ihjäl för att jag var så mesig. Vattnet var svart och det var bara vi som skulle bada. Tvingade Niklas att simma ut så jag kunde simma dit och panikartat klamra mig fast i honom så jag absolut inte skulle kunna nudda i nåt otäckt (likrev till exempel)/bli biten av gäddan.

De andra kollade konstigt på mig och N skämdes lite. ("Det där är inte ens charmigt" var hans kommentar efteråt!!)

Långgrunt med många badande mitt på dagen går dock fortfarande bra.

Hanna sa...

I dagens NWT kan man läsa om en man som simmat ihop med en bäver.

Inte i klass med lik. Men ändå. Skulle räcka för att ge mig allvarliga men.