11 juli 2008

Vad är det med mig och luncher?

De två senaste dagarna har jag råkat riktigt illa ut gällande lunch. Jag är så ledsen. Jag som älskar lunch! I förrgår hade jag varit och tränat med ett par kollegor som ville äta på gymet efteråt, de sa att det fanns "Kesotallrik". Ja tänkte jag, det låter gott! Jag fick en bild framför mig av en tallrik fylld med sallad, keso, ägg, skinka/kyckling... you name it. Men när kesotallriken bars fram till mig på en bricka så visade det sig att "Kesotallrik" på detta ställe var en djuptallrik med keso i botten och filmjölk över + en massa kanel! Fyfan vad äckligt. Rent ut sagt.


Igår valde jag skinksallad på pizzerian - jag hade bråttom och faktiskt hade jag också hört att skinksalladen på det stället var supergod. Vad jag fick var detta:

Det är ju jävla riven pizzaskinka! Med burkchampinjoner och jättelökbitar. Enda behållningen var vitlöksdressingen och pizzadegsbrödet. Men att mumsa bröd doppat i majonnäsig dressing förtar ju liksom vitsen med sallad.

1 kommentar:

Hanna sa...

Men fy fan vad den där bilden är äcklig. Jag ska kolla på den varje gång jag blir sugen på pizza (vesse är min favvo) för suget kommer verkligen att gå över.