12 oktober 2006

Vild bebi söker likasinnad

Jag erkänner: "Bonde söker fru" är ett program jag kommer att följa. Anledningar:

1. Alla program där Linda Isaksson får trava fram över ett lerigt/högbevuxet fält i storstövlar är sådär mysigt folkliga att man bara MÅSTE titta.

2. Den ena bondens kommentar "hon har jävligt fina tuttar" på nån slags bonnig redneck-aktig norrköpingsdialekt borgar för att här kommer det att bjudas upp till underhållning, jävlarimej. (Har han verkligen alla hemma, för övrigt? Har TV4 kollat upp det?) TV4:s pressansvariga, Jennifer McShane, säger också att det "kan nog bli lite pang på rödbetan ibland i det här programmet".

3. "Jag kan diska, jag kan steka", ("jag kan ****..., OBS! Vilda Bebins kommentar!) från en av bonden Mikaels damer förstärker programmets framgångsfaktor och sporrar mig ännu mer att följa denna kärlekssaga.

Ni kan lita på att här kommer att läggas in länkar till artiklar som har med programmet att göra. Tydligen får bönderna nu sexbilder av kvinnor som inte blivit antagna. Du milde tid.

5 kommentarer:

Carreca sa...

Jag tänkte skriva om gårdagens bonde-löp, som lätt är med på årsbästalistan, den om att TV-bönderna skyddas av vakter från efterhängsna kvinnor.

Har dess värre inte sett något avsnitt än, men jag är med dig: Linda Isacsson borgar för hög kvalitet, och sen gillar jag att de här brudarna är nåt slags märkliga mediakåta golddiggers. (Shitdiggers?)

2000 spänn på att det är samma typ av kvinnor som skickar brev till Charles Manson, Tomas Quick eller Hans Scheike.

jo sa...

Ja, och till Tony Olsson.

Anonym sa...

Jag skulle aldrig skriva till något asocialt misfit modell de ni ovan nämnt däremot skrev jag till Bonde Söker Fru som en kul grej och blev uttagen.

Anonym sa...

Som en kul grej? Låter som att du som skrev ovan är en sann dokusopa stjärna.. Halleluja! =)

Anonym sa...

Ja hellre söka kärleken via tv-rutan än via match.com eller liknande!