18 september 2009

Junk vs junk

Vi sitter och kollar Dirty Dancing, min man och jag. Jag säger, lite insiktsfullt, att "dom bryr sig ju bara om henne efter att hon kommit med pappans pengar" och B säger "mhmmmm det visste inte jag". Jag säger "vaddå inte visste, det är väl uppenbart" och han säger "men jag såg den här första gången för typ tre år sen". Jag säger "herreguuuuud, hur kan man knappt inte ha sett Dirty Dancing..." och B säger "ska du säga, du har ju ALDRIG sett Apocalypse Now".

Där fick jag. Men jag tror faktiskt inte jag skulle se Apocalypse Now även om den gick kl åtta en fredag, jag är ensam hemma med chips & dipp och det enda som är på andra kanaler är olika slags revyer med Stefan & Krister och Hey Baberiba.

(Såg Dirty Dancing för första gången på bio 1987, 11 år gammal och har säkert sett den tjuge gånger sen dess. Min favoritlåt i filmen är Hungry Eyes och jag såg först ikväll att Wayne Knight är med. Wayne Knight spelar Newman i Seinfeld, en annan favorit som jag sett säkert 20 ggr. Säsong 1-6 i alla fall.)

3 kommentarer:

Carreca sa...

*har aldrig sett DD, and proud*

(alltså inte stolt på något fånigt credsätt, utan mer som att: jo men DD är inte allmänbildning, kanske bara för tjejer.

jo sa...

jaha, och Apocalypse Now är allmänbildning då eller? Det kan ju vara så att man vet vad som hände i Vietnamkriget ändå. På nåt vis. Men man vet inte mycket om dänsing om man inte sett Dirtty Dänsing.

Mamma Å sa...

jag ahr inte heller sett Apocalypse Now och J pratar om den jämt. Men jag tror itne att han sett DD heller.