01 juli 2009

Sommarförströelser

Jag spenderar morgonen med att äta jordgubbar och kolla på gamla Okej-tidningar. Och jag hoppas att snart snart lägger sig besvikelsen över att inte ha sett Mötley Crüe på Peace&Love förra torsdagen.

Hade i år bestämt mig för att lyssna på i stort sett varje Sommar-program som sänds i år. Sen ville jag dö när det blev dags för Kjell Lönnå. Men jag ska ha ett öppet sinne och ge alla en chans. Förra året var nog Anja Pärson och Tina Nordström sämst. Anja stolpade och stakade sig igenom ett riktigt kasst manus och Tina pratade mest Let's dance och ville framhålla hur otroligt "crazy" hon är. T.ex. när hon åker tåg så tänker hon "jag måste dricka upp kaffet innan vi kommer dit eller dit, annars händer nåt hemskt". Gud så crazy.

Hittills har jag i alla fall lyssnat på Hans Alfredsson (bra och rolig men jag har somnat ifrån slutet flera gånger), Alexander Stubb (ganska bra men mycket namedropping och tjat om sin titel), Kjell Lönnå (lyssnat på halva, ganska ok. Mycket körprat.), Sofia Jannok (bra men bitvis tråååååkig) och Linda Olsson (jättebra, jag höll på att börja grina flera ggr). Jo, och så Ingvar Kamprad. Han var rätt tråkig.

Idag ska jag fixa en överraskning, leta efter ett par snygga byxor att ha på festen ikväll och - gå på fest! Hurra!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Bli medlem på Gratismakaup.se och samla poäng för att få presentkort på tex H&M, Gina Trico mm. Använd gärna detta länk =)

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=213578

Trevlig dag =)

Jessica sa...

Hej. Fin blogg du har :) tänkte bara höra om du skulle vilja följa min blogg på bloglovin.com, som tack gör jag detsamma med din. Om du är intresserad så skriv det i en kommentar på min blogg så trycker jag in att jag följer din också! Ha det bra!

dolly sa...

Hej trevlig blogg du har, vad sägs om att börja följa varandra på bloglovin? Är de intressant så hör av dig när du lagt till mig så lägger jag till dig. Kram Maja

Hanna (http://hannahannahanna.wordpress.com) sa...

Men på ricko?