21 januari 2009

OBS! Ej så nyanserat inlägg

Sen Olle Garp försvann från Morgonpasset har det hänt nåt farlit med det programmet. Allt de gör numera är att sitta och gapa i munnen på varann och prata om sina idiotiska husdjur på RIX Morronzoo-vis (vem faaan bryr sig om hur söt en programledares jävla katt är?). Vet inte om de slutat med det nu men de höll i alla fall på alldeles för länge med inslaget att de tre skulle SJUNGA en önskelåt - då fick man faktiskt stänga av så illa lät det, och roligt var det inte heller. Martina Thun har blivit ca 15 år yngre, Kodjo Akolor måste tycka tvärtom och spela dummare än vad han är och Hanna Hellqvist är bara sur. Och vad hände med det sköna fredagsgänget? Kör dom bara lördag & söndag nu? Åhhhhh...

Vad ska jag lyssna på nu på morgonen? Har jag blitt så gammal att jag måste välja P1?

2 kommentarer:

Bittra Signe sa...

mm... jag börjar också inse det där, med viss aversion, men ändå... I bilköerna på väg till arbetet så är det de facto numera p1 som gäller. Kanske ett ålderstecken, kanske ett tecken på att allt håller på att förfalla?

Anonym sa...

Men alltså, p3s morronpasset har alltid varit sjukt gapigt och trist. Särskilt Olle Garp. Helggänget har däremot alltid regerat. P1 på vardagsmornar är en självklarhet.