05 december 2008

Ankis fiberbröd - Lycka till!

Jag är generellt sett ALLERGISK mot alla recept som innehåller upphovsmannen/kvinnans lite klämkäcka smeknamn. Länken leder till ett recept med det totalt oinspirerande namnet "Ankis fiberbröd".

Recepten med namn i titeln åtföljs gärna med ett "Lycka till!" inpetat på slutet och innehåller gärna kreativa stavningar typ "Mias Taccho grattäng" eller "Uffes fläskfilégryta med chorittzo". Haha. Haha. Ha.

2 kommentarer:

Carreca sa...

Ja!!

Jág hatar alla recept som slutar med "servera med ett härligt hembakt bröd och NJUUUT!", eller andra härliga "serveringstips".

Nu går jag loss på en Iskander kebab (kebabens Rolls Royce) och sen gonatt.

Mer NY-info fö fan! Och du, va ere för fel på taccho gratäng helt plötsligt??? ;) heh

jo sa...

Taccho grattäng är skitgott - men obestridligt och oåterkalleligt braksvennigt. Haha. Men vi har väl alla lite svenne i oss? NY-info kommer nog inom kort. Tror jag.