07 juli 2007

Jag vill inte va räddHur ska jag göra för att inte vara så rädd för döingar, mördare o dyl?

Mo har läst "Hanteringen av odöda" av John Ajvide Lindqvist och sa att den var typ den läskigaste hon läst. Hon var tvungen att ställa in den i bokhyllan varje kväll för att omslaget inte skulle synas. Jag gjorde något mot bättre vetande: jag tänker "men hur läskig kan den vara" och åker och köper den. Läste baksidestexten och de 8 första sidorna kanske, och nu vågar jag inte läsa mer. Dessutom är jag rädd på natten när det är mörkt. För små gengångande barn. Boken får dessutom inte vara i sovrummet eller ligga framme någon annanstans i huset med framsidan upp. Rädslan kommer nog att gå över om någon vecka eller så, men problemet kvarstår, jag vill ändå läsa boken. Och jag skulle vilja se Saw-filmerna och The Grudge. Men jag skulle vara ett vrak efteråt så det gör jag inte.

(Kolla förresten det superläskiga omslaget.)

2 kommentarer:

vibe sa...

Kom över din blogg av en slump när jag ville få reda på vad Kjell-Henry hette. Och din blogg är ju skitkul. Jag vill också se Saw och The Grudge, men är fortfarande smått plågad av The Ring.

Olle sa...

Ajvide Lindqvist regerar. Läste hans första roman tidigt i somras och läser nu Hanteringen av odöda. Scary shit, scary shit.