tag:blogger.com,1999:blog-14655499.post114017558365322726..comments2023-05-20T15:59:18.122+02:00Comments on Åter till den Vilda Bebin: Svarta = gröna?johttp://www.blogger.com/profile/01569983307732157465noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-14655499.post-1145623852386851042006-04-21T14:50:00.000+02:002006-04-21T14:50:00.000+02:00Röda oliver behöver inte vara färgade. Oliverna gå...Röda oliver behöver inte vara färgade. Oliverna går igenom alla möjliga stadier i sin mognadsprocess och skiftar från allt mellan skrikigt gröna (omogna) till djupt svarta (övermogna). Där emellan skiftar de från allt mellan grönt, rött, gult, brunt och fläckigt.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-14655499.post-1140444913104532412006-02-20T15:15:00.000+01:002006-02-20T15:15:00.000+01:00uuuuh vad äckligt... förstod väl att det var något...uuuuh vad äckligt... förstod väl att det var något mystiskt med dem. Ska aldrig äta andra än kalamata, jag lovar.nyxhttps://www.blogger.com/profile/04007584881645169177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-14655499.post-1140286836215981042006-02-18T19:20:00.000+01:002006-02-18T19:20:00.000+01:00Det finns dessutom RÖDA !!! oliver som naturligtvi...Det finns dessutom RÖDA !!! oliver som naturligtvis inte är naturliga utan också de färgade! Jag säger bara: VARFÖR? För att matcha uppläggningsfatet eller? Alla former av experiment med god mat ger ju bara ett oätligt resultat.Celihttps://www.blogger.com/profile/01556324523360248072noreply@blogger.com