21 januari 2009

OBS! Ej så nyanserat inlägg

Sen Olle Garp försvann från Morgonpasset har det hänt nåt farlit med det programmet. Allt de gör numera är att sitta och gapa i munnen på varann och prata om sina idiotiska husdjur på RIX Morronzoo-vis (vem faaan bryr sig om hur söt en programledares jävla katt är?). Vet inte om de slutat med det nu men de höll i alla fall på alldeles för länge med inslaget att de tre skulle SJUNGA en önskelåt - då fick man faktiskt stänga av så illa lät det, och roligt var det inte heller. Martina Thun har blivit ca 15 år yngre, Kodjo Akolor måste tycka tvärtom och spela dummare än vad han är och Hanna Hellqvist är bara sur. Och vad hände med det sköna fredagsgänget? Kör dom bara lördag & söndag nu? Åhhhhh...

Vad ska jag lyssna på nu på morgonen? Har jag blitt så gammal att jag måste välja P1?

Dagens musikval

Startade morgonen med Guns n' Roses och vilken start det blev! One in a million på mycket hög volym och jag fick hålla mig från att skrika med (satt på bussen, annars hade det blvit skrik!) i sista refrängen.

Nu lyssnar jag på Soundtrack of our Lives senaste skiva "Communion". Just nu "Second life replay" som de gjorde så grymt bra live på P3 Guld-galan. De kommer hit snart. Jag är lite ledsen över att jag inte kommer kunna gå. Ganska mycket ledsen faktiskt.

I morgon kommer Vilda Mo med sin egen Vilda Bebiunge (3 mån) hit till mig. Jag gläder mig så jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen.

15 januari 2009

Mera bär

Jag tror att Alpin-Markus Larsson, liksom Markus Fagervall, med hjälp av bara lite mera smink skulle bli ganska lik Marilyn Manson och därmed ganska snygg.

(Äh, jag slänger även in en bild på Karl-Heinz Dellwo, medlem i Röda arméfraktionens "Kommando Holger Meins, som jag redan tidigare lagt in i Fagervalls bär-familj... det blir mer komplett så.)
14 januari 2009

Mårran


"Bara vart fjärde barn i åldern 5–6 år ser på tv utan att känna någon rädsla.Mest skrämmande var våld och fantasifigurer. De finska barnen varräddast för tv-serien om Mumin, både år 1993 och 2003. Speciellt Mårran upplevdes som skrämmande."

Jag var sanslöst rädd för Mårran när jag var liten. Jag och dom finska barnen alltså. Min syster var rädd för flugor.

12 januari 2009

Konstaterat

Kollar lite slött på Guldbaggegalan (mycket skämsluva i år) och inser att Nils-Petter Sundgren faktiskt är äldst i hela världen.

05 januari 2009