26 juni 2008

Boddysoxx

Sofi Fahrman är så rolig (läs: knäpp) när hon berättar vad som är inne och vad man måste köpa - utan en tanke på att typ en halv procent max har hennes typ av kropp. Nu shortsdressen/byxdressen (eller overallen som det väl egentligen heter).

Tänk er t ex en vanligt byggd människa i detta.

Eller den här artikeln (där det väl i ärlighetens namn inte är hon som har skrivit det, men ändå!):

"Både kändisar och modemedvetna har hakat på trenden som finns i olika varianter. Sofi Fahrman gick till exempel på fest i mitten av maj i en svart kroppsstrumpa."

I en svart kroppsstrumpa. Herregud om alla skulle följa det tipset.

Kul också när junkien skrev om hennes tatuering och någon kommenterade att man ser ju knappt tatueringen men däremot halva brösten och halva ansiktet.

24 juni 2008

Allsången

Jag tror minsann att Arja inte är helt nykter.

Här är de...


...stämgafflarna. Som man kan köpa sig om man vill vara fin på musik-kännar-vis. Jag tycker mig kunna ana att det här är en del i en kollektion, att det kanske också finns små små notställ att ha i en kedja runt halsen och varför inte en resonanslåda som handväska?

Ska kolla om man i handarbetsaffären kan köpa små garnnystan som prydnad och om man som tandhygienist kanske har tänder i öronen. (Själv har jag Cakkas böcker runt handleden utan att vara bibliotekarie.)

23 juni 2008

Kom å köp...


För 158 kr/kg kan man på ICA nu köpa färdigskivade champinjoner under benämningen "pizzapålägg". En påse innehåller 50 gram tätt inneslutna champinjonskivor - champinjoner blir ju så mysiga i plast också. På bilden syns även "paprikamix" - en handfull fintärnad paprika i sin egen sås. 158 kr/kg får man betala även för den påsen. I sortimentet finns även pyttepyttesmå mozzarellabitar, ca 5-6 st samt div. korvbitar, strimlad skinka och ostflagor av italiensk typ. Detta kan man sedan sprida ut på den förgräddade pizzabottnen man kan köpa till (med tomatsås och allt, skymtas längst till vänster i bilden), lite mysigt benämnd Familjepizza.

Mums.

21 juni 2008

Stilspaning

Det här tycker jag är lite fint. Premiären av "Sex and the city"-filmen (eller som Pernilla Wahlgren skriver i sin blogg: "Sex in the city") och de svenska kändisflickorna har verkligen ansträngt sig att hitta en cool Carrie-klänning - utom Magdalena Graaf. Hon är "borderline WT"-klädd, precis som vanligt.

18 juni 2008

Grrr

Dra GENAST in alla dumma reklamer som antyder att Sverige tar guld i EM. (Läs: Ta bort Svenska Spels gladiator-reklam och Norrlands Gulds "Nu tar vi göuuuuuuld"...)

Russkie ne igrajot v futbol


Jag tycker egentligen inte att ryssar borde kunna spela fotboll. Bandy och hockey, det kan de (frestas att skriva "dem"!) spela, de har ju mest typ is och tundra. Jo, och lite gymnastik också, sån där där de hänger i ringar, som på bilden.) Men fotboll? Gräsplaner kräver engagemang i Ryssland.


Slapp-arslena Italien kan man ändå fatta att de är någorlunda hyfsade på fotboll, jag menar där är det ju liksom bara att kliva ut och lira. Alltid. Krävs bara att det evigt växande gräset är hyfsat klippt.


"Taco" Svensson är förresten inte riktigt lika tacomätt som vanligt idag. Fint. Och nu har min favorit Källström kommit in också. Hoppas på extrem upphämtning nu...


(Kanske dags att ta in Shaaban?)

16 juni 2008

Premiar! Skapad rubrik fran Podden!

My Precious...

Idag har jag äntligen fått min iPod Touch. Den har mycket att bevisa - jag har utvärderat och jämfört och läst recensioner i flera månader nu. (Nu ska jag först bli sams med iTunes.)

Nee tack...

Är det nån mer än jag som inte blir särskilt sugen på Hälsoklubben efter att ha sett den här reklamen?

PS: Jag vill förtydliga att jag naturligtvis menade att hon såg mycket sundare ut innan hon gick ner 9 kg med Hälsoklubben

Oopps...

Kollade just lite statistik och uppföljning på bloggen och ser att nån som sökt på (ja, jag älskar att kolla sökningar som leder hit!) "porrstjärna hudiksvall" hamnat på Vilda Bebin. Och förmodligen blivt grundligt besviken. Men - det var inte det jag tänkte skriva egentligen. Utan att jag faktiskt av nån anledning klickade på själva google-länken och fick upp googlesidan... så här fint såg det ut. (Jag sitter i landskap, har stor fin skärm och ett vältrafikerat gångstråk bakom min plats.)

12 juni 2008

Nada

Jag har förresten inte drömt nånting roligt på sista tiden. Inget som verkar vara värt att komma ihåg i alla fall.

Statement

På väg till jobbet passerar jag en rad små lustiga affärer. Det är roligt att titta in lite snabbt i skyltfönstren samtidigt som man går förbi (aldrig stanna), varje dag kan man upptäcka nya saker. Idag tittade jag in i musikaffärens (de säljer inte instrument, möjligtvis begagnade blockfljöter, utan mer noter, sångböcker, textböcker och takttillbehör såsom metrometrar eller vad det heter) skyltfönster, och där såg jag det gulligaste - ett par örhängen i form av... stämgafflar!

Jag blev glad. Måste försöka ta en bild.

05 juni 2008

God is a DJ

Det här är faktiskt minsann nästan lite jobbigt, nu vill jag ju ha en Beaglehund... har kollat på bilder och läst på och det skulle kunna vara precis en sån som vår sällskapssjuka jaktintresserade "familj" vill ha... maybe God is watching over me. Trots att jag gifte mig borgerligt. OCH gick ur Svenska kyrkisen för några år sen. Is this a sign? On top of the Pesto?

PS: Gud, kan du berätta mer för mig? Hur ska jag göra för att bli lika smal som Katherine Heigl utan att behöva träna som en galning och fortfarande kunna äta chips & dip t.ex.?

Ser fram emot nattens sanningar. Lovar att rapportera, även om jag drömmer att jag ligger med Pete Doherty (min samlagsmardröm). Alltså: jag gillar rockjunkies men han är för läbbig.

Ljuva sommartid...


Bild från morgonprommisen.

?

(Det finns en Majorska som nog blir glad nu när jag bloggar så mycket på en och samma dag!)

Drömde igår natt att mina föräldrar hade en pool. De hade glömt att täcka över den på vintern så när våren kom och poolskötaren (för de hade en sån också!) skulle rengöra den så hittade han en älg och en beagle (!) som hade ramlat i och drunknat. De hade fastnat typ i lövfiltret. Varför en beagle? Jag tänker väl aldrig på beaglar.

Ni stör mig i min kväll!

Jag har nixat min hemtelefon sedan kanske 2 år tillbaks. Det hjälper jättemycket mot de allra otäckaste förtetagen som tidigare ringde och ringde och ringde kvällarna i ända - men inte mot de företag där jag redan är kund. Dessa företag har de senaste veckorna fått fullkomlig nippran och ringer och ringer. Tele2 vill så gärna sälja mig mobilt bredband att de tre kvällar i rad dragit samma ramsa trots att jag varje gång sagt att jag inte är intresserad och att jag faktiskt minsann redan meddelat det. Jusek vill extremt gärna veta varför jag inte är medlem hos dem längre och SJ vill att jag ska ha deras SJ Prio + Master Card "för du får 2000 bonuspoäng". Score! För 2 000 poäng kan jag få en räkbaguette med ägg.

Men - vad jag ville komma till är att detta nu gått så långt att jag inte vill svara i telefonen hemma längre. Jag tycker det är jobbigt och skämmigt att säga att jag inte vill ha mobilt bredband, svara på varför, säga ja jag är helt säker osv. eller för tredje gången en kväll säga "jag har inte tid att svara på frågor, nej inte ens om det bara tar nån minut". Jag vill inte vara otrevlig mot de som ringer för de gör ju bara sitt jobb men vad jag egentligen vill säga är SLUTA RING OCH STÖR MIG PÅ KVÄLLARNA! Jag har ingen lust att springa benen av mig för att jag är ute i trädgården/på övervåningen (ja vi har bara en telefon, värsta amish) bara för att mötas av en stammande tonåring som vill sälja.

Hur gör man? Man kan ju inte kontakta alla företag där man är kund och säga ring för helvete aldrig hem till mig om det inte är nåt sjukt jävla allvarligt - typ att nån kapat mitt konto eller nåt. Nu har jag lagt alldeles för mycket tid på detta, ska sätta mig i ett telefonmöte snart.

Det har nog min polare ingen aning om...

För lite mer än två år sedan skrev jag ett inlägg om att vissa ord och ordkombinationer associerar jag ohjälpligt med andra ord - till exempel när jag hör orden "tre män" så tänker jag automatiskt "...och en baby". Detta inträffar oftast i nyhetssammanhang där orden läses upp lite högtravande och tydligt och med betoning på just de orden.

Idag på nyheterna har jag hört både "Det var uppemot tiotusen...." (tänker "...tyska bögar") och "Den spanska..." (tänker "...räven rev en annan räv")